Blog

Een snoezel-troostdeken --- 21/03/2017 ---

Alternate Text Een tijdje geleden mocht ik een snoezel-troostdeken maken voor een leefgroep die jammer genoeg afscheid heeft moeten nemen van één van zijn kinderen. In dit snoezeldeken kunnen ze handjes in de wanten steken, pomponnen toveren uit een zakje, prutsen en frullen aan verschillen materialen, knuffelen met de konijnenoortjes en knuffelen met de gedachten aan hun verloren wondertje.

De KnutselCaravan Pimp --- 1/01/2017 ---

Alternate Text Stap 1: veeeeeeeeel water en nog meer kuisproduct. Stap 2: slopen van het mini-badkamertje/toiletkotje. Stap 3: kleurtjes kiezen bij mijn vrolijk papier gevonden in een retrowinkeltje. Stap 4: 1 laag primer, 3 lagen geel en appelblauw-zeegroen, 3 rollen afplaktape, hulp van mijn twee dochtertjes (met nadien de nodige correcties), is de caravan verf-klaar. Stap 5: prutswerk!!! buitenstickers verwijderen. Dankzij een gouden tip: haardroger ging ik het na 3 moeizame eerste uren vlotter. Stap 6: De KnutselCaravan van naam en vrolijke bloemenstickers voorzien. Stap 7: De KnutselCaravan on the road. Benieuwd naar meer foto's, ga dan zeker eens piepen op Mynye Recycling op facebook.

Vrolijke handdoekwraps --- 31/12/2016 ---

Alternate Text Met de komst van de nieuwe website, werkte ik ook de komst van een nieuw artikel uit... De vrolijke handdoekwraps. Aangezien ik twee dochtertjes heb met zeer mooi haar maar jammer genoeg met even mooie knopen erin, ging ik op zoek naar een oplossing voor dat probleem. In plaats van het haar al roefelend af te drogen na een wasbeurt, krijgen ze nu elk een opgedraaide muts in hun haar. Geen knossels en ook geen gezeur meer ( en ze zien er oh zo schattig uit met de handdoekwrap op hun hoofdjes).