Naaistage tieners grote vakantie

Alternate Text

Hoodie met rits

Ben je tien jaar of ouder? Heb je nog nooit achter een naaimachine gezeten, maar wil je dolgraag leren naaien? Of ben je reeds gebeten door de naaimicrobe en wil je graag meer leren? Schrijf je dan snel in en ga aan de slag in een klein groepje van maximaal 5 deelnemers. Na inschrijving ontvang je een duidelijke materiaallijst. Wat je deze 2 dagen maakt, hangt af van je naainiveau: beginners maken een shoptas, toiletzakje en een rok uit ( niet rekbare) katoen. Diegenen die reeds verscheidene naaistages achter de rug hebben maken op deze 2 dagen een sweater met kap en rits. Voor deelnemers ouder dan 10 jaar is het dragen van een mondmasker verplicht zolang de mondmaskerplicht geldt. Mocht ik de naaistages moeten annuleren owv covid19 wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Datum: maandag 12 en dinsdag 13 juli 2021 telkens van 10 tot 16u.

Min. aantal personen: 3


Alternate Text

Naaisels naar keuze (inhaalmoment)

Heb je je afgelopen jaar ingeschreven voor een workshop naaien voor tieners, maar is deze owv opgelegde maatregels geannuleerd? Dan kan je wat je toen wou maken op deze 2 dagen komen naaien. Heb je nog nooit achter een naaimachine gezeten, maar wil je dolgraag leren naaien? Of ben je reeds gebeten door de naaimicrobe en wil je graag meer leren? Ook dan kan je nog inschrijven op deze workshop. Schrijf je snel in en ga aan de slag in een klein groepje van maximaal 5 deelnemers. Na inschrijving ontvang je een duidelijke materiaallijst. Wat je deze 2 dagen maakt, hangt af van je naainiveau: beginners maken een shoptas, toiletzakje en een rok uit ( niet rekbare) katoen. Diegenen die reeds verscheidene naaistages achter de rug hebben maken op deze 2 dagen het item dat ze de afgelopen geannuleerde naaistages niet maakten. Voor deelnemers ouder dan 10 jaar is het dragen van een mondmasker verplicht zolang de mondmaskerplicht geldt.

Datum: Donderdag 15 en vrijdag 16 juli telkens van 10 tot 16u

Min. aantal personen: 3


Alternate Text

Gevorderden: jumpsuit

Maak in 4 dagen tijd een zomerse jumpsuit. Het basismodel ligt vast maar je mag zelf spelen met waar en welke zakjes je wil. Deze naaistage is geschikt voor tieners die reeds meerdere lessen volgden. Niveau gevorderde. Twijfel je of je al over de nodige skills beschikt, stuur dan gerust een mailtje.

Datum: Ma 5, di 6, do 8 en vrijdag 9 juli, telkens van 10 tot 16u.

Min. aantal personen: 3


Zit je zelf met een idee?

Groot of klein, geef je een feestje, wil je in de klas eens werken rond een bepaald thema, wil je een creatieve ladiesnight, ...
Kortom wil je een workshop op maat, contacteer me dan gerust met je vragen en wensen.