Creatief

Alternate Text

Glas graveren

Kijk je ook altijd vol bewondering naar die leuke gegraveerde teksten op glazen. Wel eigenlijk is dit best wel zeer eenvoudig om eens zelf te doen. Kom dit eens proberen in deze workshop. En er is niet enkel tijd om creatief bezig te zijn, eigen-tijd is de laatste maanden zo belangrijk en op de achtergrond geschoven, dus alle workshops staan nu nog meer in het teken van ontspannen en even los laten. En hoe kan dit beter dan met een lekker hapje en drankje erbij? Plaatsen zijn owv corona-maatregelingen beperkt, maximaal 6 deelnemers, en vergeet ook zeker geen dikke trui. Want bij droog weer werken, kletsen en ontspannen we in de tuin. Bij slecht weer zijn er 2 opties: ofwel kom je mee creatief wezen in de atelier met mondmasker aan, ofwel laat je me weten dat je dit niet ziet zitten en krijg je je inschrijvingsgeld teruggestort. In de inschrijvingskost zit 1 glas of 1 glazen fotokader inbegrepen, wil je er meerdere maken, dan kunnen deze tegen meerprijs aangekocht worden.

Datum: Dinsdag 30 juni van 13u tot 14u30

Min. aantal personen: 3


Alternate Text

Mooie vaasjes

Heb je een lege glazen fles ( en ja, ik beken, ik ben ook 1 van de velen die de afgelopen tijd net iets vaker een glaasje wijn dronk ) waar je een leuk decoratief flesje mee kan maken? Breng je vrolijke fles mee en kom even genieten van een momentje voor jezelf. En er is niet enkel tijd om creatief bezig te zijn, eigen-tijd is de laatste maanden zo belangrijk en op de achtergrond geschoven, dus alle workshops staan nu nog meer in het teken van ontspannen en even los laten. En hoe kan dit beter dan met een lekker hapje en drankje erbij? Plaatsen zijn owv corona-maatregelingen beperkt, maximaal 6 deelnemers, en vergeet ook zeker geen dikke trui. Want bij droog weer werken, kletsen en ontspannen we in de tuin. Bij slecht weer zijn er 2 opties: ofwel kom je mee creatief wezen in de atelier met mondmasker aan, ofwel laat je me weten dat je dit niet ziet zitten en krijg je je inschrijvingsgeld teruggestort.

Datum: Zaterdag 18 juli, van 20u tot 21u30

Min. aantal personen: 3


Alternate Text

Leren pennenzak en enveloppetasje maken zonder naaimachine

Er zijn enkele leuke technieken om met leren restjes uit een kapotte handtas, leren jas met scheur in, kleine tasjes te maken zonder dat je een naaimachine nodig hebt. Er is zelfs een manier waarbij je geen naald en draad gebruikt. Heb ik nu een beetje je nieuwsgierigheid geprikkeld? Kom dan zeker meedoen en maak deze avond een klein pennenzakje en een enveloppetasje zonder naaimachine. En er is niet enkel tijd om creatief bezig te zijn, eigen-tijd is de laatste maanden zo belangrijk en op de achtergrond geschoven, dus alle workshops staan nu nog meer in het teken van ontspannen en even los laten. En hoe kan dit beter dan met een lekker hapje en drankje erbij? Plaatsen zijn owv corona-maatregelingen beperkt, maximaal 6 deelnemers, en vergeet ook zeker geen dikke trui. Want bij droog weer werken, kletsen en ontspannen we in de tuin. Bij slecht weer zijn er 2 opties: ofwel kom je mee creatief wezen in de atelier met mondmasker aan, ofwel laat je me weten dat je dit niet ziet zitten en krijg je je inschrijvingsgeld teruggestort.

Datum: Zaterdag 8 augustus van 19u30 tot 21u30

Min. aantal personen: 4


Zit je zelf met een idee?

Groot of klein, geef je een feestje, wil je in de klas eens werken rond een bepaald thema, wil je een creatieve ladiesnight, ...
Kortom wil je een workshop op maat, contacteer me dan gerust met je vragen en wensen.