Creatieve dagworkshops voor gezinnen

Alternate Text

Bubbel-wapenschild

Weet je met je gezin of bubbel even niet meer wat te doen? Wil je dolgraag er toch even, veilig en rustig, op uit met je mede-bubbelaars? Of heb je even genoeg van zelf je kids te animeren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Om 10 uur worden jullie aan het atelier verwacht en vertrekken jullie als bubbel op een uitgestippelde doe- en zoektocht in Zwalm, met een zak vol opdrachten en een tussendoortje. Tegen 12u verwacht ik jullie terug aan de atelier, kunnen jullie je lunchpakket opeten en even genieten bij mooi weer van onze tuin. Daarna gaan we aan de slag tijdens de creatieve workshop. Bubbel/familiewapen ontwerpen en zeefdrukken: De beantwoorde vragen en de opgeloste opdrachten van de voormiddag helpen mee bij het uitvoeren van jullie creatieve activiteit. We puzzelen alles samen en jullie ontwerpen eerst op papier hoe jullie schild er uit zal zien. Nadat het ontwerp klaar is, zetten we deze om tot een zeefdrukprint en belichten we jullie ramen met stencil. Is heel dit zeefdrukproces afgerond, kunnen we beginnen met het echte zeefdrukken op de katoenen tas. Terwijl jullie katoenen tas droogt, genieten jullie nog van een lekker hapje en drankje. Het einde van de workshop wordt voorzien rond 15u30. Deze workshop is uitgewerkt voor een gezin/bubbel van max 5 personen en kost 150 euro. Inbegrepen in de prijs: tussendoortje en drankje in de voormiddag, drinken tijdens de lunch, tussendoortjes en drankje in de namiddag en alle materialen voor het creatieve deel. Wil je samen met je vaste bubbel deze uitstap maken, kan dit tegen meerprijs van 10 euro per extra deelnemer (tot maximaal 10 deelnemers). Owv covid-richtlijnen kunnen er maximaal 5 mensen ouder dan 12 jaar deelnemen. Alle 12+ deelnemers moeten bij de zoektocht een mondmasker meehebben. Indien er bij slecht weer in de atelier moet gewerkt worden zullen deze ook dan gebruikt worden.

Datum: Zelf te kiezen

Min. aantal personen: 4


Alternate Text

Bloemenpers

Weet je met je gezin of bubbel even niet meer wat te doen? Wil je dolgraag er toch even, veilig en rustig, op uit met je mede-bubbelaars? Of heb je even genoeg van zelf je kids te animeren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Om 10 uur worden jullie aan het atelier verwacht en vertrekken jullie als bubbel op een uitgestippelde doe- en zoektocht in Zwalm, met een zak vol opdrachten en een tussendoortje. Tegen 12u verwacht ik jullie terug aan de atelier, kunnen jullie je lunchpakket opeten en even genieten bij mooi weer van onze tuin. Daarna gaan we aan de slag tijdens de creatieve workshop. Bloemenpers maken en versieren: Wat is een bloemenpers hoor ik al enkelen denken? Zeer simpel uitgelegd: aangezien er geen telefoonboeken (of toch weinig) te verkrijgen zijn, en we niet meer tussen deze dikke boeken bloemen kunnen drogen en platdrukken, maak je met 2 houten planken, enkele vijzen en heel wat papier en karton zelf een druksysteem waarin je bloemen kan laten drogen en pletten ( wat een zin ;) ) Iedereen krijgt zijn plankjes en maakt zijn eigen coole, romantische, vrolijke, sobere,... bloemenpers De beantwoorde vragen en de opgeloste opdrachten van de voormiddag helpen mee bij het uitvoeren van jullie creatieve activiteit. Terwijl jullie bloemenpers droogt, genieten jullie nog van een lekker hapje en drankje. Het einde van de workshop wordt voorzien rond 15u30. Deze workshop is uitgewerkt voor een gezin/bubbel van max 5 personen en kost 150 euro. Inbegrepen in de prijs: tussendoortje en drankje in de voormiddag, drinken tijdens de lunch, tussendoortjes en drankje in de namiddag en alle materialen voor het creatieve deel. Wil je samen met je vaste bubbel deze uitstap maken, kan dit tegen meerprijs van 10 euro per extra deelnemer (tot maximaal 10 deelnemers). Owv covid-richtlijnen kunnen er maximaal 5 mensen ouder dan 12 jaar deelnemen. Alle 12+ deelnemers moeten bij de zoektocht een mondmasker meehebben. Indien er bij slecht weer in de atelier moet gewerkt worden zullen deze ook dan gebruikt worden.

Datum: zelf te kiezen

Min. aantal personen: 4


Alternate Text

Blaadjes en beton

Weet je met je gezin of bubbel even niet meer wat te doen? Wil je dolgraag er toch even, veilig en rustig, op uit met je mede-bubbelaars? Of heb je even genoeg van zelf je kids te animeren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Om 10 uur worden jullie aan het atelier verwacht en vertrekken jullie als bubbel op een uitgestippelde doe- en zoektocht, met een zak vol opdrachten en een tussendoortje. Tegen 12u verwacht ik jullie terug aan de atelier, kunnen jullie je lunchpakket opeten en even genieten bij mooi weer van onze tuin. Daarna gaan we aan de slag tijdens de creatieve workshop. Blaadjes en beton: De beantwoorde vragen en de opgeloste opdrachten van de voormiddag helpen mee bij het uitvoeren van jullie creatieve activiteit. Met bladeren en beton maken we leuke schaaltjes, kommetjes,... naar keuze. Nadat deze gedroogd zijn, kan je deze nog een persoonlijke touch geven met een streepje verf. Terwijl jullie creatie droogt, genieten jullie nog van een lekker hapje en drankje. Het einde van de workshop wordt voorzien rond 15u30. Deze workshop is uitgewerkt voor een gezin/bubbel van max 5 personen en kost 150 euro. Inbegrepen in de prijs: tussendoortje en drankje in de voormiddag, drinken tijdens de lunch, tussendoortjes en drankje in de namiddag en alle materialen voor het creatieve deel. Wil je samen met je vaste bubbel deze uitstap maken, kan dit tegen meerprijs van 10 euro per extra deelnemer (tot maximaal 10 deelnemers). Owv covid-richtlijnen kunnen er maximaal 5 mensen ouder dan 12 jaar deelnemen. Alle 12+ deelnemers moeten bij de zoektocht een mondmasker meehebben. Indien er bij slecht weer in de atelier moet gewerkt worden zullen deze ook dan gebruikt worden.

Datum: Zelf te kiezen

Min. aantal personen: 5


Zit je zelf met een idee?

Groot of klein, geef je een feestje, wil je in de klas eens werken rond een bepaald thema, wil je een creatieve ladiesnight, ...
Kortom wil je een workshop op maat, contacteer me dan gerust met je vragen en wensen.