Duo Creatief

Alternate Text

Fruitkist pimpen

Van een fruitkist kan je ongelofelijk leuke kastjes, opbergbakken, poefjes,… maken. Tijdens deze workshop hebben jullie keuze uit 2 variaties: een rechtstaand kastje op wieltjes met 1 extra schap in of een opbergkist op wieltjes. Deze workshop is er voor duo’s ( kind/volwassene) en wordt er samen een origineel en persoonlijk kastje gemaakt uit een fruitkist. Wat is in de prijs inbegrepen: - Begeleiding gedurende de workshop - 1 fruitkist per duo - Het nodige hout voor de gekozen variatie - Schroeven en nagels - Schuurpapier - Vulling voor stoffen afwerking - Haken, ketting en scharnieren voor de gekozen variatie - Verf en nodige lijmen - Gebruik van de nodige tools - Een hapje en een drankje Wat zit er niet in de prijs inbegrepen: - Lunch - Stof voor de bekleding (katoenen lap van 50 op 70 cm) Volwassenen dragen gedurende de workshop een mondmasker. Groot voordeel bij het schuren ;)

Datum: 18 oktober 2020 van 10 tot 15u.

Min. aantal personen: 2


Alternate Text

Matching armbanden of ringen maken met uv-resin

Wil je dolgraag een matching armband of ring met je dochter, je kleinkind, je metekind, je vriendin,… maar wel lekker origineel en niet kant en klaar uit de winkel? Tijdens deze workshop maken jullie elk een armband of ring uit UV-resin is ook bekend als giethars. Dit is een vloeibare doorzichtige emulsie die uithard door uv-stralen. Je kan deze doorzichtige hars kleuren naar keuze en je armband pimpen met bloemblaadjes, glitters, een haarlokje waardoor je juweel extra betekenis krijgt,… De workshopprijs wordt bepaald door jullie keuze. Kies je om samen elk een armband te maken dan betaal je 55 euro/duo. Maak je toch liever elk een ring, dan betaal je 45 euro/duo. De workshop duurt ongeveer 2u. Wat zit er in de prijs: begeleiding, al het materiaal voor jullie gekozen juweel, een hapje en een drankje en veel plezier. Voor alle 12 plussers is een mondmasker dragen gedurende de workshop verplicht zolang de mondmaskerplicht geldt. Deze workshop is jammer genoeg al volzet.

Datum: Woensdag 11 november van 10 tot 12u

Min. aantal personen: 3


Alternate Text

Matching armbanden of ringen maken met uv-resin

Wil je dolgraag een matching armband of ring met je dochter, je kleinkind, je metekind, je vriendin,… maar wel lekker origineel en niet kant en klaar uit de winkel? Tijdens deze workshop maken jullie elk een armband of ring uit UV-resin is ook bekend als giethars. Dit is een vloeibare doorzichtige emulsie die uithard door uv-stralen. Je kan deze doorzichtige hars kleuren naar keuze en je armband pimpen met bloemblaadjes, glitters, een haarlokje waardoor je juweel extra betekenis krijgt,… De workshopprijs wordt bepaald door jullie keuze. Kies je om samen elk een armband te maken dan betaal je 55 euro/duo. Maak je toch liever elk een ring, dan betaal je 45 euro/duo. De workshop duurt ongeveer 2u. Wat zit er in de prijs: begeleiding, al het materiaal voor jullie gekozen juweel, een hapje en een drankje en veel plezier. Voor alle 12 plussers is een mondmasker dragen gedurende de workshop verplicht zolang de mondmaskerplicht geldt.

Datum: Woensdag 11 november van 14 tot 16u

Min. aantal personen: 4


Alternate Text

Juweeltjes vol herinneringen

Heb je ook je allereerste (of 2de of 3de,...) tandje dat uitviel bewaard? Of wil je een lokje haar van jezelf, kind, huisdier,... of heb je een ander aandenken dat je in een juweel wil verwerken? Deze workshop ga je per 2 (ouder-kind, grootouder-kleinkind, metekind-meter, petekind-peter, jij en je beste vriend(in), jij en je partner,...) aan de slag met jullie herinneringen en maken jullie elk een ketting. De herinneringen worden verwerkt in een hangertje en met behulp van epoxy (hars) gemaakt/bewaard. Minimale leeftijd van een deelnemer is 6 jaar. Per inschrijvend duo is er minimaal 1 volwassen deelnemer. Elke persoon vanaf 12 jaar draagt zolang de mondmaskerplicht geldt, een mondmasker in het atelier.

Datum: Zaterdag 21 november 2020 van 14 tot 16uur

Min. aantal personen: 4


Zit je zelf met een idee?

Groot of klein, geef je een feestje, wil je in de klas eens werken rond een bepaald thema, wil je een creatieve ladiesnight, ...
Kortom wil je een workshop op maat, contacteer me dan gerust met je vragen en wensen.